Camping Moulin de Malempre – Luxemburg – Belgie – ANWB Camping

Camping Moulin de Malempre – Luxemburg

De camping ligt in de natuur en het licht glooiende terrein heeft een parkachtig karakter. Over het terrein loopt het beekje Le Folerie. Voor passanten zijn er speciale passantenplekken. De camping is ook geschikt voor families. Terwijl de kinderen ravotten in de speeltuinen, kun je zelf sportief bezig zijn op de buiten fitnesstoestellen of het voetbalveld.

(update Maart 2022)
Plaats: Malempre
Regio: Luxemburg
Land: Belgie
Aantal sterren: 4
Erkende campings
Binnenzwembad
Grote camping (257 plaatsen)
Campings voor hondenliefhebbers

ANWB Camping: Voor de meeste Nederlanders is België het dichtstbijzijnde buitenland. Mede door de goede bereikbaarheid is een vakantie op de camping in België erg aantrekkelijk. Ook de diversiteit aan fraaie landschappen heeft een magnetische werking op de vakantievierder. Vele campings in België zijn dan ook te vinden midden in de natuur, zoals in de prachtige Ardennen en aan de Vlaamse Noordzeekust. Een camping in de Ardennen is een uitstekende uitvalsbasis om in de zomer een fiets-, wandel- of kanotocht te maken, terwijl u er in de winter zelfs kunt skiën. Aan de Belgische kust zijn vele campings in en rondom levendige badplaatsen als Knokke, Oostende en Blankenberge.

Bron: ANWBCamping.nl

Bekijk hier de overige huisjes van ANWBCamping of alle vakantiewoningen in MalempreLuxemburg

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie