Camping Pont de Bergueme – Luxemburg – Belgie – ANWB Camping

Camping Pont de Bergueme – Luxemburg

De vlakke en rechthoekige camping ligt in een glooiend en gevarieerd landschap aan de bovenloop van de rivier de Ourthe. De vaste en de toeristische staanplaatsen liggen gescheiden op velden die zijn omgeven door bomen en hoge hagen. Er is een apart tentenveld. Kinderen kunnen spelen in de rivier. Tegenover het terrein verhuurt men paarden.

(update Maart 2022)
Plaats: Tenneville
Regio: Luxemburg
Land: Belgie
Aantal sterren: 2
ANWB Kampeerkaart CKE
Binnenzwembad
Middelgrote camping (150 plaatsen)
Campings voor hondenliefhebbers

ANWB Camping: Voor de meeste Nederlanders is België het dichtstbijzijnde buitenland. Mede door de goede bereikbaarheid is een vakantie op de camping in België erg aantrekkelijk. Ook de diversiteit aan fraaie landschappen heeft een magnetische werking op de vakantievierder. Vele campings in België zijn dan ook te vinden midden in de natuur, zoals in de prachtige Ardennen en aan de Vlaamse Noordzeekust. Een camping in de Ardennen is een uitstekende uitvalsbasis om in de zomer een fiets-, wandel- of kanotocht te maken, terwijl u er in de winter zelfs kunt skiën. Aan de Belgische kust zijn vele campings in en rondom levendige badplaatsen als Knokke, Oostende en Blankenberge.

Bron: ANWBCamping.nl

Bekijk hier de overige huisjes van ANWBCamping of alle vakantiewoningen in TennevilleLuxemburg

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie