Camping Pont de Deulin – Luxemburg – Belgie – ANWB Camping

Camping Pont de Deulin – Luxemburg

Een familiecamping die mooi ligt aan de rivier de Ourthe. De staanplaatsen liggen voor een deel langs de rivier en hebben daar een mooi uitzicht over de vallei. Voor de hengelaars is er gelegenheid om te vissen vanaf het kampeerterrein en de kinderen kunnen met hun schepnetje visjes vangen in het ondiepe water. Wil je je anders vermaken dan kan je in de buurt van de camping kajakken, mountainbiken of grotten bezoeken.

(update Maart 2022)
Plaats: Deulin
Regio: Luxemburg
Land: Belgie
Aantal sterren: 3
Erkende campings
Binnenzwembad
Middelgrote camping (91 plaatsen)
Campings voor hondenliefhebbers

ANWB Camping: Voor de meeste Nederlanders is België het dichtstbijzijnde buitenland. Mede door de goede bereikbaarheid is een vakantie op de camping in België erg aantrekkelijk. Ook de diversiteit aan fraaie landschappen heeft een magnetische werking op de vakantievierder. Vele campings in België zijn dan ook te vinden midden in de natuur, zoals in de prachtige Ardennen en aan de Vlaamse Noordzeekust. Een camping in de Ardennen is een uitstekende uitvalsbasis om in de zomer een fiets-, wandel- of kanotocht te maken, terwijl u er in de winter zelfs kunt skiën. Aan de Belgische kust zijn vele campings in en rondom levendige badplaatsen als Knokke, Oostende en Blankenberge.

Bron: ANWBCamping.nl

Bekijk hier de overige huisjes van ANWBCamping of alle vakantiewoningen in DeulinLuxemburg

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie