Camping Relaxi – Luxemburg – Belgie – ANWB Camping

Camping Relaxi – Luxemburg

De camping is mooi gelegen in het dal van en aan de rivier de l’Homme. De staanplaatsen zijn ruim opgezet en liggen apart van de huuraccommodaties. De kleintjes vermaken zich in de speeltuin en het kleuterbadje. Visliefhebbers kunnen hun hengel uitgooien in de visvijver en de rivier. Er is een outdoor schaakspel. De grotten van Han zijn in de buurt, evenals de stad Rochefort. Voor wandelaars en fietsers is dit een prima uitvalsbasis.

(update Maart 2022)
Plaats: Forrieres
Regio: Luxemburg
Land: Belgie
Aantal sterren: 3
Erkende campings
Binnenzwembad
Middelgrote camping (83 plaatsen)
Campings voor hondenliefhebbers

ANWB Camping: Voor de meeste Nederlanders is België het dichtstbijzijnde buitenland. Mede door de goede bereikbaarheid is een vakantie op de camping in België erg aantrekkelijk. Ook de diversiteit aan fraaie landschappen heeft een magnetische werking op de vakantievierder. Vele campings in België zijn dan ook te vinden midden in de natuur, zoals in de prachtige Ardennen en aan de Vlaamse Noordzeekust. Een camping in de Ardennen is een uitstekende uitvalsbasis om in de zomer een fiets-, wandel- of kanotocht te maken, terwijl u er in de winter zelfs kunt skiën. Aan de Belgische kust zijn vele campings in en rondom levendige badplaatsen als Knokke, Oostende en Blankenberge.

Bron: ANWBCamping.nl

Bekijk hier de overige huisjes van ANWBCamping of alle vakantiewoningen in ForrieresLuxemburg

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie