Camping Tro Do Way – Luxemburg – Belgie – ANWB Camping

Camping Tro Do Way – Luxemburg

Ben je een liefhebber van rust in de natuur, dan is deze camping misschien iets voor jou. De camping ligt mooi in de natuur, heeft een gevarieerde beplanting en krijgt daardoor een wat parkachtig karakter. De toeristische staanplaatsen liggen voor een belangrijk deel apart van de vaste staanplaatsen. Een klein riviertje deelt de camping in twee delen die door houten bruggetjes met elkaar zijn verbonden. Ook wandelaars en fietsers komen hier prima aan hun trekken.

(update Maart 2022)
Plaats: Bertogne
Regio: Luxemburg
Land: Belgie
Aantal sterren: 1
Charmecampings
Binnenzwembad
Kleine camping (52 plaatsen)
Kleine campings

ANWB Camping: Voor de meeste Nederlanders is België het dichtstbijzijnde buitenland. Mede door de goede bereikbaarheid is een vakantie op de camping in België erg aantrekkelijk. Ook de diversiteit aan fraaie landschappen heeft een magnetische werking op de vakantievierder. Vele campings in België zijn dan ook te vinden midden in de natuur, zoals in de prachtige Ardennen en aan de Vlaamse Noordzeekust. Een camping in de Ardennen is een uitstekende uitvalsbasis om in de zomer een fiets-, wandel- of kanotocht te maken, terwijl u er in de winter zelfs kunt skiën. Aan de Belgische kust zijn vele campings in en rondom levendige badplaatsen als Knokke, Oostende en Blankenberge.

Bron: ANWBCamping.nl

Bekijk hier de overige huisjes van ANWBCamping of alle vakantiewoningen in BertogneLuxemburg

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie