Camping Val de Poix – Luxemburg – Belgie – ANWB Camping

Camping Val de Poix – Luxemburg

De standplaatsen op deze camping bevinden zich op grasveldjes. De vaste plaatsen liggen apart. Op de camping is een vijver waarin de eigenaar karpers uitzet die tegen betaling door de gasten mogen worden gevist. Er stroomt ook een riviertje door de camping waarin alleen met een vergunning mag worden gevist. Er zijn in het hoogseizoen discoavonden voor jong en oud, en minimaal een keer per week een begeleide wandeltocht. Bij voldoende belangstelling is het mogelijk een ballonvaart te maken.

(update Maart 2022)
Plaats: Poix-Saint-Hubert
Regio: Luxemburg
Land: Belgie
Aantal sterren:
Campings voor hondenliefhebbers
Binnenzwembad
Middelgrote camping (85 plaatsen)

ANWB Camping: Voor de meeste Nederlanders is België het dichtstbijzijnde buitenland. Mede door de goede bereikbaarheid is een vakantie op de camping in België erg aantrekkelijk. Ook de diversiteit aan fraaie landschappen heeft een magnetische werking op de vakantievierder. Vele campings in België zijn dan ook te vinden midden in de natuur, zoals in de prachtige Ardennen en aan de Vlaamse Noordzeekust. Een camping in de Ardennen is een uitstekende uitvalsbasis om in de zomer een fiets-, wandel- of kanotocht te maken, terwijl u er in de winter zelfs kunt skiën. Aan de Belgische kust zijn vele campings in en rondom levendige badplaatsen als Knokke, Oostende en Blankenberge.

Bron: ANWBCamping.nl

Bekijk hier de overige huisjes van ANWBCamping of alle vakantiewoningen in Poix-Saint-HubertLuxemburg

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie