Europacamp – Luxemburg – Belgie – ANWB Camping

Europacamp – Luxemburg

De camping is gelegen in het hart van de Belgische Ardennen, midden in de natuur. De ruime staanplaatsen zijn gelegen op gras en , bomen bieden voldoende schaduw. Het sanitair is schoon en verwarmd. Het restaurant biedt regionale recepten en een uitgebreid assortiment aan lokale bieren. Deze camping is nog niet door de ANWB gea¯nspecteerd.

(update Maart 2022)
Plaats: Saint-Hubert
Regio: Luxemburg
Land: Belgie
Aantal sterren:
Campings voor hondenliefhebbers
Binnenzwembad
Grote camping (292 plaatsen)

ANWB Camping: Voor de meeste Nederlanders is België het dichtstbijzijnde buitenland. Mede door de goede bereikbaarheid is een vakantie op de camping in België erg aantrekkelijk. Ook de diversiteit aan fraaie landschappen heeft een magnetische werking op de vakantievierder. Vele campings in België zijn dan ook te vinden midden in de natuur, zoals in de prachtige Ardennen en aan de Vlaamse Noordzeekust. Een camping in de Ardennen is een uitstekende uitvalsbasis om in de zomer een fiets-, wandel- of kanotocht te maken, terwijl u er in de winter zelfs kunt skiën. Aan de Belgische kust zijn vele campings in en rondom levendige badplaatsen als Knokke, Oostende en Blankenberge.

Bron: ANWBCamping.nl

Bekijk hier de overige huisjes van ANWBCamping of alle vakantiewoningen in Saint-HubertLuxemburg

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie