Johanne Louise – Vielsalm – Ardennen, Luxemburg – België – Chaletnu

Johanne Louise – Vielsalm – Ardennen, Luxemburg

Voordat je bij deze woning aan bent gekomen, heb je nog een lange rit te gaan: de tuin rondom de woning is enorm groot en helemaal prive. De woning heeft 4 slaapkamers en is geschikt voor 8 personen: ideaal voor een familievakantie of vriendengroepen.

De woning ligt op 100 m afstand van het bos, waar je mooie wandelingen kunt maken. Het meer ligt op 1 km. Hier kun je gezellig met de kinderen een dagje naartoe. De restaurants, het openbaar vervoer en het centrum liggen ook allemaal op 1 km afstand.

Rondom de woning loopt een groot terras, waar je van de zon kunt genieten. Op de koude winterdagen kan je de gezellige open haard aansteken. Achter de woning ligt een weiland, dat je echt het gevoel geeft dat je op het platteland bent. Je wordt vriendelijk verzocht om respectvol om te gaan met de prachtig aangelegde tuin.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 8
Plaats: Vielsalm
Regio: Ardennen, Luxemburg
Land: België
Zwembad: Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. België. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in België. Wat dacht u van een romantische chalet in de Belgische Ardennen dat beschikt over een verkoelend zwembad en een ontspannende sauna. Zo zijn er veel verschillende keuze mogelijkheden. Kijk snel zelf.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar VielsalmArdennen, Luxemburg

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie