La Campagnarde – Marenne – Ardennen, Luxemburg – België – Chaletnu

La Campagnarde – Marenne – Ardennen, Luxemburg

Dit Belgische dorpshuis in de Ardennen ligt in een rustige omgeving. Er zijn 3 slaapkamers waar 8 gasten in kunnen overnachten en deze optie is uitermate geschikt voor gezinnen.

Start de dag met een gezonde wandeling in het bos, dat ongeveer 300 m van de accommodatie vandaan ligt. Je kunt de dagelijkse boodschappen halen bij de supermarkt 400 m verderop en het dichtstbijzijnde restaurantje vind je op tevens 400 m van het verblijf.

De accommodatie is voorzien van een badkamer met onder andere een douche en een wastafel. Als je een avond niet uit eten wilt gaan, kun je zelf een heerlijk diner bereiden in de keuken. De tuin is ingericht met sfeervol tuinmeubilair en je kunt je auto kwijt op de parkeerplaats. In de avond kun je een heerlijk stuk vlees grillen op de barbecue, waarna je een leuk tafeltennistoernooitje organiseert.

Met de auto kun je gemakkelijk reizen naar de verschillende plaatsen in de omgeving van het verblijf.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 8
Plaats: Marenne
Regio: Ardennen, Luxemburg
Land: België
Zwembad: Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. België. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in België. Wat dacht u van een romantische chalet in de Belgische Ardennen dat beschikt over een verkoelend zwembad en een ontspannende sauna. Zo zijn er veel verschillende keuze mogelijkheden. Kijk snel zelf.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar MarenneArdennen, Luxemburg

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie