Natuurhuisje in Barvaux-sur-ourthe – Luxemburg – België – 32260

Natuurhuisje in Barvaux-sur-ourthe – Luxemburg

Wanneer je de eerste bossen van de Ardennen passeert begint pas echt de vakantie! De stilte om je heen, de mooie natuur, fluitende vogels, eekhoorntjes die van de ene boom naar de andere springen dat is gewoon genieten! Dat gevoel dat willen de verhuurders graag met jou delen. Genieten bij het zien van de (klein-) kinderen die in de bossen ravotten. De hond(en) die vrij kunnen rondlopen in de omheinde tuinen.Mooie wandelingen maken of fietstochten, daarna een goed terrasje doen. Een barbecue houden met vrienden, eten op het terras€¦s ‘avonds gezellige in de zetel met een drankje naar een mooie film kijken. Dit natuurhuisje heeft alles te bieden wat je nodig hebt voor een perfecte vakantie!  Vanaf vroeg in de ochtend staat de zon al op het terras. Voor de kinderen staat er een groot bos te wachten waar ze in kunnen spelen. Bij slecht weer liggen er binnen gezelschapsspelletjes, video’s en dvd’s op je te wachten. De chalet is volledig omheind zodat de kinderen veilig kunnen spelen. Huisdieren zijn ook welkom. Om jullie te verwelkomen gaat er een lekker drankje klaarstaan.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Barvaux-sur-ourthe
Regio: Luxemburg
Land: België
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: alleenstaand
Slaapkamer 1: 2-pers. bed: 1x

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van België – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in Barvaux-sur-ourtheLuxemburg

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie