Natuurhuisje in Bastogne – Luxemburg – België – 55907

Natuurhuisje in Bastogne – Luxemburg

Luxe caravan gelegen in de tuin van een prive-eigendom in Wardin bij Bastogne. Het natuurhuis heeft alle faciliteiten, keuken, warme douche, chemisch toilet, wifi, camp fire, terace… Winkelcentrum Pommerloch in Luxemburg ligt op slechts 5 minuten afstand. Ik woon zelf op het terrein, De caravan is volledig prive en onafhankelijk. I don’t provide towels but I do provide sheets and blankets I only speak English and French

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 2
Plaats: Bastogne
Regio: Luxemburg
Land: België
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: in een dorpje
Slaapkamer 1: 2-pers. bed: 1x

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van België – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in BastogneLuxemburg

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie