Natuurhuisje in Clerheid (erezee) – Luxemburg – België – 26906

Natuurhuisje in Clerheid (erezee) – Luxemburg

Het was liefde op het eerste gezicht, dit knusse huisje aan de uiterste rand van een boerendorp in de Ardense heuvels. Het interieur had nood aan een opknapbeurt, maar met wat schilderwerk, wat nieuwe meubels en een houtkacheltje werd het een heerlijke plek om tot rust te komen. Aan het onbegrensde uitzicht vanop de twee terrassen (een beneden en een boven), over de ruime tuin heen, waar je ’s avonds ademloos de zonsondergang kan volgen tot helemaal aan de kim, daar hoefden de verhuurders helemaal niks meer aan toe te voegen. Vanop het terras kan je met een beetje interesse de appelvink spotten, de bonte en middelbonte specht, het spel van de boomklevers en -kruipers, de buizerds en de rode wauw, met veel geluk ook de zwarte ooievaar en met grote zekerheid de steeds weerkerende, onvergetelijke trek van de kraanvogels in het voor- en najaar! Dit huisje kies je niet in de eerste plaats voor de luxe, maar wel zeker voor de rust en de gezelligheid voor en na een prachtige buitendag. De aankomsttijd is vanaf 16:00 uur en de vertrektijd is uiterlijk 12:00 uur. Behalve op zondag, dan mag je de gehele dag nog van het huisje gebruik maken en dien je uiterlijk om 18:00 uur te vertrekken.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Clerheid (erezee)
Regio: Luxemburg
Land: België
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: alleenstaand
Slaapkamer 1: 2-pers. bed: 1x

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van België – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in Clerheid (erezee)Luxemburg

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie