Natuurhuisje in Durbuy – Luxemburg – België – 57553

Natuurhuisje in Durbuy – Luxemburg

Het natuurhuisje is 2020 volledig gerenoveerd. Er is een slaapkamer met twee 1 persoonsbedden en een kamer met een slaapzetel voor 1 persoon of 2 kinderen. De ruime badkamer heeft een douche en bad functie, wasmachine aanwezig. Er is een digitale smart tv Een leuk terras met tuin. Er is een grote groenten/fruit tuin. De eigenaar kweekt deze voor zijn gasten. U mag deze zelf uit de hof plukken of uit de koelkast in het poorthuis halen. Een vrijblijvende gift om van dit gezonde lekkers te genieten is genoeg. Er is ook Lekker eigen natuurzuiver appelsap te verkrijgen, alsook honing, eitjes van onze kippen. Verder hebben we ook mooie wol varkens. In de speelruimte(gratis) kan er gedarts worden, 20 vlaamse volksspelen, tafelvoetbal, arcade spelcomputer nmet 2100 spelletjes, nagelklop… Ook is er een barrelsauna en hot-tub, welke gehuurd kunnen worden 55‚€. Een buiten pizza oven 10‚€, verhuur go cars 5‚€/uur, speelweide met trampoline schommel en glijbaan. extras op voorhand reserveren aub

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Durbuy
Regio: Luxemburg
Land: België
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: in een dorpje
Slaapkamer 1: 2-pers. bed: 1x

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van België – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in DurbuyLuxemburg

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie