Natuurhuisje in Engreux – Luxemburg – België – 33734

Natuurhuisje in Engreux – Luxemburg

Het natuurhuisje is voorzien van alle hedendaags comfort: een volledig uitgeruste keuken, een lichte woonkamer met haardvuur en twee badkamers, waarvan een met een sauna. Er zijn vier slaapkamers (een gelijkvloers en drie boven) met in totaal bedden voor negen personen. Voor de jonge avonturiers zijn een babybedje en kinder- en babystoeltje vrij ter beschikking. Het terras en de tuin zijn zuidgericht. Het natuurhuisje heeft een mooi panorama en een grote tuin met maar een buur. Het huis is rolstoelvriendelijk (geen drempels, brede toegangsdeuren op gelijkvloers, slaapkamer en badkamer met grote inloopdouche op gelijkvloers). Tip: de dubbele bedden kunnen eveneens uit elkaar geschoven worden, vandaar dat er telkens twee enkele bedden opgegeven staan, deze kunnen echter ook als een dubbel bed opgemaakt worden.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 9
Plaats: Engreux
Regio: Luxemburg
Land: België
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: in een dorpje
Slaapkamer 1: 2-pers. bed: 1x

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van België – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in EngreuxLuxemburg

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie