Natuurhuisje in Etalle – Luxemburg – België – 50995

Natuurhuisje in Etalle – Luxemburg

Deze boerderij in Eifeler bouwstijl dateert uit 1840 en werd omgebouwd tot een gezellig natuurhuisje. U verblijft in het zeer ruime bovenste woondeel van het boerenhuis dat voorzien is van alle moderne comfort. Er zijn drie tweepersoons slaapkamers waarvan een een doorloopkamer is (familiekamer). Er zijn 2 badkamers. Achter het natuurhuisje ligt een grote omheinde tuin met speeltoestel. Deze kan volledig afgesloten worden door twee poortjes. Vanuit huis en de twee terrassen heeft u een vrij uitzicht op de weilanden waar regelmatig reeën komen grazen. Er verblijft altijd maar een gezelschap in het huis waardoor uw privacy gewaarborgd is (alleenverhuur). Diverse wandel- en fietsroutes lopen langs het huis. Ideaal voor families of vrienden die ruimte, rust en natuur waarderen. Let op: Vanwege het historische karakter van het huis is er rekening te houden met op-en afstapjes en trappen. Het is daarom o.a. niet geschikt voor rolstoelen of rollators. Met 4p? Zie onze huiscode 34291

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Etalle
Regio: Luxemburg
Land: België
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: op een landgoed
Slaapkamer 1: 2-pers. bed: 1x

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van België – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in EtalleLuxemburg

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie