Natuurhuisje in Heyd – Luxemburg – België – 56868

Natuurhuisje in Heyd – Luxemburg

Nieuw natuurhuisje in een oude boerderij hoeve in de achtertuin van Durbuy. Op een fantastische plek in een klein gehucht midden in de natuur en op loopafstand van Durbuy! Bossen, weilanden en rivier de Ourthe is wat u ziet als u om u heen kijkt.Het Natuurhuisje voor 9 personen is van alle gemakken voorzien, heerlijke bedden, sauna, 2 badkamers met regendouche, houtkachel voor de koude dagen, jacuzzi en een ruime keuken met vaatwasser, oven en grote koelkast.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 8
Plaats: Heyd
Regio: Luxemburg
Land: België
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: alleenstaand
Slaapkamer 1: 2-pers. bed: 1x

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van België – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in HeydLuxemburg

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie