Natuurhuisje in Houffalize – Luxemburg – België – 32471

Natuurhuisje in Houffalize – Luxemburg

Op het hoogste punt van het charmante dorpje Baclain (in de gemeente Gouvy) vind je dit natuurhuisje, een authentieke cottage uit 1701 die onlangs volledig is gerenoveerd en nu plaats biedt voor vier personen en twee kinderen. Samen met de ernaast gelegen kapel en de prachtige tuin met panoramisch zicht biedt dit natuurhuisje je een uniek verblijf. Het huisje ademt een zuivere en landelijke sfeer uit, met veel aandacht voor het interieur. De duurzame materialen, het harmonieuze meubilair en de warme aankleding creëren een behaaglijk gevoel waarin je je meteen thuis voelt. Baclain ligt in een typisch Ardense omgeving met weiden en bossen, waarin je nog volop geniet van de weelderige natuur. Vanuit het huis maak je mooie wandelingen via bewegwijzerde routes, zoals over het pad van de massotais (kabouters). De verhuurders bouwen vandaag nog verder aan een buitenspeelhuis, dat vanaf de krokusvakantie van 2019 ter beschikking zal staan van huurders. Wees er dus snel bij!

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Houffalize
Regio: Luxemburg
Land: België
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: alleenstaand
Slaapkamer 1: 1-pers. bed: 2x

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van België – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in HouffalizeLuxemburg

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie