Natuurhuisje in La roche-en-ardenne – Luxemburg – België – 29654

Natuurhuisje in La roche-en-ardenne – Luxemburg

Ben je op zoek naar een natuurhuisje in de ‘echte’ Ardennen? Dan ben je aan het juiste adres! Dit gezellige, houten natuurhuisje ligt echt midden in het bos. Het natuurhuisje staat op een steile helling onder de bomen, aan de voet van de helling stroomt een beekje. In de winter heb je een prachtig uitzicht over de vallei en geniet je volop van het winterzonnetje op het zonneterras, in de zomer waan je je op het terras als een vogel in de kruinen van de bomen. Een kleine grindweg brengt je van de bewoonde wereld naar deze plek, veel verkeer zal je tijdens je verblijf niet zien. Tja, een omheinde tuin heb je niet, dat is het hele bos. Het grote zonneterras heeft wel poortjes, zodat je het kan afsluiten voor huisdieren. Je hebt het gevoel ver weg van de bewoonde wereld te zitten, een met de natuur. Dit kleine natuurhuisje is een eensgezinschalet (65 m²), ideaal voor jonge gezinnen. Je logeert comfortabel zonder overbodige luxe. Het natuurhuisje biedt een gezellige, kleine living met zithoek met inbouwhaard en een gezellige eetruimte met een groot raam dat uitgeeft op het zonneterras. Dit natuurhuisje is een plaats waar je tot innerlijke rust komt, waar je ontstresst en onthaast, waar je geniet van de omgeving, het gezelschap en de natuur. Maximaal twee huisdieren zijn welkom. De chalet is een niet-rokers chalet.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: La roche-en-ardenne
Regio: Luxemburg
Land: België
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: alleenstaand
Slaapkamer 1: 2-pers. bed: 0x

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van België – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in La roche-en-ardenneLuxemburg

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie