Natuurhuisje in Libin – Luxemburg – België – 55351

Natuurhuisje in Libin – Luxemburg

Libin is gelegen op 4 km van afslag 24 van E411,aan het Euro Space center eenvoudig te bereiken dus. Natuurhuisje gelegen tussen de straat en een landbouwweg zijn er twee toegangen tot het domein. Straatkant 2 parkings, langs achter via lange oprij een 6 tal parkings. Langs die kant vertrekt men ook direct op wandeling, richting kabouterbos. Het huis biedt vele mogelijkheden, met voldoende privacy voor verschillende koppels. Slager, bakker, Spar, frituur, grill restaurant en pizzeria zijn op wandelafstand. Fiets en e-bike verhuur in het dorp net als een apotheek.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 15
Plaats: Libin
Regio: Luxemburg
Land: België
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: alleenstaand
Slaapkamer 1: 2-pers. bed: 1x, 1-pers. bed: 1x

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van België – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in LibinLuxemburg

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie