Natuurhuisje in Nisramont, lac de nisramont – Luxemburg – België – 47230

Natuurhuisje in Nisramont, lac de nisramont – Luxemburg

Dit natuurhuisje is volledig aangepast aan mensen in een rolstoel, maar ook als je goed ter been bent is het er heerlijk toeven. Het ligt aan de binnenplaats van de boerderij en vroeger stonden er de jonge koeien. Er is een grote badkamer met regendouche, ruime kamer met comfortabele fauteuils, een tv en open keuken. In de slaapkamer staan twee hoog-laag bedden en ook daar is een tv. In de woonkamer staat nog een slaapbank. Er is vloerverwarming door het hele appartement en je hebt een eigen terras met tuinmeubilair. Met de auto kom je tot aan de voordeur. Dit appartement is te gebruiken als vakantiewoning maar ook als gastenkamer/B&B. Op verzoek geniet je ’s morgens namelijk van een lekker biologisch ontbijt. Het appartement is onderdeel van Ferme de l’Etang, een oude koeien- en varkensboerderij die stukje bij beetje wordt opgeknapt. Verwacht dan ook geen aangeharkte gestileerde omgeving maar een ontspannen boerderij waar je vrij kunt bewegen en genieten van de natuur op en om het erf.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 5
Plaats: Nisramont, lac de nisramont
Regio: Luxemburg
Land: België
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: alleenstaand
Slaapkamer 1: 2-pers. bed: 1x

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van België – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in Nisramont, lac de nisramontLuxemburg

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie