Natuurhuisje in Petit-thier – Luxemburg – België – 55753

Natuurhuisje in Petit-thier – Luxemburg

Het is misschien geen kasteel, maar je verblijft wel in een prachtig vakantiehuis! Een deel van dit huis kan ook afzonderlijk worden gehuurd onder de referentie BE-6690-71. Het andere deel is onlangs volledig gerenoveerd. Samen vormen ze deze prachtige groepsaccommodatie. Omdat dit huis uit 2 zelfvoorzienende delen met een eigen ingang bestaat, is het een zeer geschikte verblijfplaats voor 2 groepen die van hun privacy willen genieten. Met in totaal 9 slaapkamers en 3 badkamers kunnen er 16 personen verblijven. Het huis ligt in een gehucht in de buurt van Vielsalm, in het hart van de Ardennen. Je kunt de omgeving te voet of met de auto verkennen. Breng bijvoorbeeld eens een bezoek aan Malmedy of Luik. Buiten het huis ligt een overdekt terras. Je kunt hier ontbijten, lunchen en dineren met uitzicht op de velden. Dit huis wordt niet verhuurd aan jongerengroepen onder de 20 jaar. Studentenfeesten, vrijgezellenfeesten en drinkpartijen zijn verboden.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 16
Plaats: Petit-thier
Regio: Luxemburg
Land: België
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: alleenstaand
woonkamer parterre: TV,, stereo-installatie

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van België – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in Petit-thierLuxemburg

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie