Natuurhuisje in Rendeux – Luxemburg – België – 59830

Natuurhuisje in Rendeux – Luxemburg

Wilt u een atypisch verblijf in de Belgische Ardennen met het comfort van thuis? Zoek niet verder, hier is wat je nodig hebt! Het tiny house “‘” combineert het ongewone van een microhuis met alles wat je nodig hebt in een kleine ruimte! Woonkamer, keuken, badkamer met toilet en een mezzanine slaapkamer passen op deze door ons omgebouwde oude landbouwwagen! Dus, waarom wachten om een lichte habitat te proberen? De atypische kant van lichte habitat, en bovendien handgemaakt, maakt dit kleine huis uniek! Gelegen in de rust van de Ourthe vallei, de verandering van omgeving is daar! Natuurliefhebbers en boswandelaars zullen niet weten waar ze moeten zijn. Klein detail dat niet over het hoofd mag worden gezien, het tiny house is niet uitgerust met kinderveiligheid (mezzanine, gas, enz.), het is dus uitsluitend voorbehouden aan volwassenen.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 2
Plaats: Rendeux
Regio: Luxemburg
Land: België
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: in een dorpje
Slaapkamer 1: 2-pers. bed: 1x

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van België – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in RendeuxLuxemburg

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie