Natuurhuisje in Rochehaut – Luxemburg – België – 31952

Natuurhuisje in Rochehaut – Luxemburg

In het kleine dorpje Auby-sur-Semois, volledig omringd door bossen, ligt dit grote natuurhuis. Het is ideaal voor meerdere gezinnen, groepen, teambuilding.Het verblijf heeft een oppervlakte van 500 m² en is van oorsprong een hoeve uit de 17e eeuw. Auby ligt hoog op de grens vd zuidelijke Ardennen en de Gaume, een van de regio’s met de meeste zonnestralen in België. Je hebt in dit natuurhuis alle comfort en het ontbreekt je aan niets om te genieten van een ontspannen vakantie. Het beschikt onder andere over draadloos internet, sauna, professionele plancha en vuurschaal. Bedlinnen is voorzien en de bedden zijn al netjes opgemaakt bij aankomst. Huisdieren zijn ook van harte welkom (onder voorwaarden)! Het verwarmde openluchtzwembad is beschikbaar vanaf begin april tot medio (bij mooi weer eind) oktober. Bezoek vooraf aan de woning is steeds mogelijk na afspraak.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Rochehaut
Regio: Luxemburg
Land: België
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: alleenstaand
Slaapkamer 1: 2-pers. bed: 1x

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van België – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in RochehautLuxemburg

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie