Outdoor Camping Barvaux – Luxemburg – Belgie – ANWB Camping

Outdoor Camping Barvaux – Luxemburg

De camping ligt in de vallei van en aan de rivier de Ourthe. Voor de buitensport liefhebbers is dit een mooie optie. Er is een oefenklimwand op de camping en de omgeving leent zich voor wandelen, fietsen en vanaf de camping worden veel buitensport activiteiten georganiseerd, zoals mountainbiken, kajakken, abseilen en paintball. De camping is langerekt en de toeristische staanplaatsen liggen aan het fietspad dat langs de camping loopt

(update Maart 2022)
Plaats: Barvaux-sur-Ourthe
Regio: Luxemburg
Land: Belgie
Aantal sterren: 2

Binnenzwembad
Middelgrote camping (116 plaatsen)

ANWB Camping: Voor de meeste Nederlanders is België het dichtstbijzijnde buitenland. Mede door de goede bereikbaarheid is een vakantie op de camping in België erg aantrekkelijk. Ook de diversiteit aan fraaie landschappen heeft een magnetische werking op de vakantievierder. Vele campings in België zijn dan ook te vinden midden in de natuur, zoals in de prachtige Ardennen en aan de Vlaamse Noordzeekust. Een camping in de Ardennen is een uitstekende uitvalsbasis om in de zomer een fiets-, wandel- of kanotocht te maken, terwijl u er in de winter zelfs kunt skiën. Aan de Belgische kust zijn vele campings in en rondom levendige badplaatsen als Knokke, Oostende en Blankenberge.

Bron: ANWBCamping.nl

Bekijk hier de overige huisjes van ANWBCamping of alle vakantiewoningen in Barvaux-sur-OurtheLuxemburg

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie