Relais Campagnard – Gouvy – Ardennen, Luxemburg – België – Chaletnu

Relais Campagnard – Gouvy – Ardennen, Luxemburg

Dit ruime vakantiehuis met een professionele restaurantkeuken heeft 9 slaapkamers en is geschikt voor 33 personen, dit is ideaal voor familiereunies of grote groepen vrienden. Het huis staat in Deiffelt en is dicht bij de grens met Luxemburg.

Dit oude hotel staat in het hart van de Belgische Ardennen, dicht bij Grand-Duche. Je kunt genieten van het landschap op de fiets, de mountainbike of te voet. In de omgeving stromen diverse beekjes door het landschap.

De slaapkamers hebben een eigen badkamer en er is een slaapzaal voor 10 personen. Geniet van de stralende zon tijdens een barbecue en drink ’s avonds een drankje aan de bar. Er is WiFi in het huis aanwezig en er zijn een wasmachine en een droger beschikbaar. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren onder de 20 jaar. Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten en drinkpartijen is verboden in dit huis. Deze woning is uitsluitend boekbaar voor toeristische doeleinden.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 33
Plaats: Gouvy
Regio: Ardennen, Luxemburg
Land: België
Zwembad: Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. België. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in België. Wat dacht u van een romantische chalet in de Belgische Ardennen dat beschikt over een verkoelend zwembad en een ontspannende sauna. Zo zijn er veel verschillende keuze mogelijkheden. Kijk snel zelf.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar GouvyArdennen, Luxemburg

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie