Chalet des Pins – Beauraing – Ardennen, Namen – België – Chaletnu

Chalet des Pins – Beauraing – Ardennen, Namen

Deze mooie woning ligt op enkele kilometers van Frankrijk. Er zijn 6 slaapkamers, waarvan 2 op de begane grond een eigen badkamer hebben. In totaal kunnen hier 16 personen overnachten. Vrienden, familie en gezinnen zijn allemaal van harte welkom!

Het huis ligt bijna op de grens van Belgie en Frankrijk. Het prachtige Dinant is in korte tijd bereikbaar, waar je op de Maas kunt kajakken. Er is ook alle gelegenheid om te wandelen en te fietsen in de groene natuur.

In de zomer profiteer je van een zonnige tuin met een terras, waar de volwassenen kunnen drinken en de kinderen kunnen spelen. Als het weer slecht is, blijf je gezellig binnen bij de houtkachel. En mocht je het koud krijgen, dan is er een wellnessruimte met een sauna en een bubbelbad. In de ruimte ernaast kan je een potje tafelvoetbal spelen. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren onder de 18 jaar. Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten en drinkpartijen in dit huis is verboden.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 16
Plaats: Beauraing
Regio: Ardennen, Namen
Land: België
Zwembad: Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. België. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in België. Wat dacht u van een romantische chalet in de Belgische Ardennen dat beschikt over een verkoelend zwembad en een ontspannende sauna. Zo zijn er veel verschillende keuze mogelijkheden. Kijk snel zelf.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar BeauraingArdennen, Namen

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie