Les Matins Clairs II – Lisogne (awagne) – Ardennen, Namen – België – Chaletnu

Les Matins Clairs II – Lisogne (awagne) – Ardennen, Namen

Dit vakantiehuis is een oud stenen gebouw dat met smaak en karakter gerenoveerd werd. Met 3 slaapkamers is het ideaal voor een gezin. Je bevindt je in Lisogne, de ideale uitvalsbasis om de omgeving te verkennen.

Lisogne is een klein plattelandsdorp in de buurt van Dinant. Dit is een oase van rust die enerzijds afgezonderd ligt, maar toch dicht in de buurt van de belangrijkste bezienswaardigheden in de Ardennen, zoals Dinant, zijn citadel, zijn plezierhaven, de abdij van Maredsous en haar proeverijen.

De woning dankt zijn charme aan de zichtbare balken, de open haard en duizend en een details. Je hebt tevens een wasmachine en droger tot je beschikking.

Verschillende bezienswaardigheden bereik je gemakkelijk via de nabijgelegen autosnelweg E411.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 5
Plaats: Lisogne (awagne)
Regio: Ardennen, Namen
Land: België
Zwembad: Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. België. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in België. Wat dacht u van een romantische chalet in de Belgische Ardennen dat beschikt over een verkoelend zwembad en een ontspannende sauna. Zo zijn er veel verschillende keuze mogelijkheden. Kijk snel zelf.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar Lisogne (awagne)Ardennen, Namen

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie