Natuurhuisje in Felenne – Namen – België – 36040

Natuurhuisje in Felenne – Namen

Dit natuurhuisje is gelegen aan de rand van het rustige en typische Ardeense dorpje Felenne, op 250 meter van de Franse grens. De uitgestrekte bossen, die tot in Frankrijk reiken, bieden de natuurliefhebbers alles wat hun hart kan bekoren. De woning is volledig omgeven door een grote tuin met gemetste barbecue, petanque-piste en tuinmeubelen op het grote terras. Omvat ruime leefruimte met alle comfort voor 14 personen. Er bevinden zich in het huis zes slaapkamers, waarvan een op het gelijkvloers met eigen badkamer en WC. Daarnaast is er ook een jacuzzi aanwezig. Er bevinden zich in het huis dus in totaal 14 eenpersoonsbedden, verdeeld over zes slaapkamers, en twee kinderbedjes. Alle bedden hebben de volgende afmetingen: 90 centimeter breed en 200 centimeter lang. Indien er gebruik gemaakt wordt van de jacuzzi, dan moet dit een week voor aankomst schriftelijk worden aangevraagd en je kiest bij extra kosten voor “overige kosten”. Er wordt in dat geval een supplement van ‚€7,13 gerekend voor het verse water. De opwarming gebeurd 24 uur van tervoren. De standen van de elektriciteitsmeters worden vanaf dan bijgehouden om deze mee te verrekenen in het elektriciteitsverbruik.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 14
Plaats: Felenne
Regio: Namen
Land: België
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: alleenstaand
Slaapkamer 1: 1-pers. bed: 2x, kinderbed: 1x

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van België – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in FelenneNamen

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie