Natuurhuisje in Purnode – Namen – België – 32493

Natuurhuisje in Purnode – Namen

Rustig gelegen natuurhuisje aan de rand van een klein, typisch Ardens dorpje. Het recente gebouw is voorzien van alle comfort: centrale verwarming, houtkachel, uitgeruste keuken, WiFi en TV (kabel). Rond de woning een ruime, private tuin, enkele bomen en een bloemenweide. Het uitzicht is buitengewoon, achteraan de woning enkele honderden meters aan velden, met daarachter niks dan beboste heuvels. Het huisje leent zich voor cocoonen, wandelen en mountainbiken, vertrekkend aan het huisje of in de nabije omgeving. Op vijf minuten rijden zijn er winkelfaciliteiten voor dagelijkse boodschappen: Carrefour, Aldi, een artisanale bakkerij, etcetera.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 16
Plaats: Purnode
Regio: Namen
Land: België
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: alleenstaand
Slaapkamer 1: 1-pers. bed: 2x

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van België – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in PurnodeNamen

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie