Natuurhuisje in Treignes – Namen – België – 41227

Natuurhuisje in Treignes – Namen

We spreken Nederlands Frans en Engels. Het natuurhuisje heeft 2 slaapkamers met in totaal 4 bedden (1a— 14ocm + en 3x 90cm) en een baby bedje < 3jaar. In totaal zijn maximum 4 personen en een baby toegelaten. Enkel 1 klein hondje per gezin wordt aanvaard. Er is een kleine veilige binnenkoer voor kinderen en hondjes evenals een fietsenstalling. (update Maart 2022) Maximaal aantal personen: 6 Plaats: Treignes Regio: Namen Land: België Dieren toegestaan: Ja Locatie huisje: alleenstaand Slaapkamer 1: 2-pers. bed: 1x

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van België – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in TreignesNamen

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie