Camping Grottes de Han – Namur – Belgie – ANWB Camping

Camping Grottes de Han – Namur

De rechthoekige camping ligt aan de rivier de Lesse en is omzoomd door bomen. Het gezellige dorpscentrum ligt op loop afstand. De seizoenplaatsen liggen apart. Er is een centrale barbecue-plaats waar men gratis gebruik van mag maken. Wifi over de gehele camping is gratis. De grotten van Han liggen vlakbij. Het trammetje dat campinggasten naar de grotten brengt, rijdt vlak langs de camping.

(update Maart 2022)
Plaats: Han-sur-Lesse
Regio: Namur
Land: Belgie
Aantal sterren: 2
Campings onderweg
Binnenzwembad
Middelgrote camping (94 plaatsen)

ANWB Camping: Voor de meeste Nederlanders is België het dichtstbijzijnde buitenland. Mede door de goede bereikbaarheid is een vakantie op de camping in België erg aantrekkelijk. Ook de diversiteit aan fraaie landschappen heeft een magnetische werking op de vakantievierder. Vele campings in België zijn dan ook te vinden midden in de natuur, zoals in de prachtige Ardennen en aan de Vlaamse Noordzeekust. Een camping in de Ardennen is een uitstekende uitvalsbasis om in de zomer een fiets-, wandel- of kanotocht te maken, terwijl u er in de winter zelfs kunt skiën. Aan de Belgische kust zijn vele campings in en rondom levendige badplaatsen als Knokke, Oostende en Blankenberge.

Bron: ANWBCamping.nl

Bekijk hier de overige huisjes van ANWBCamping of alle vakantiewoningen in Han-sur-LesseNamur

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie