Camping La Douane – Namur – Belgie – ANWB Camping

Camping La Douane – Namur

De staanplaatsen op deze camping liggen voornamelijk op gras. De bomen op het terrein zorgen voor schaduw. Er zijn ook staanplaatsen direct aan de oever van de rivier de Semois. De camping beschikt over een cafetaria met terras en broodjesservice. Iedere avond wordt een kruiwagen hout ter beschikking gesteld voor een gezellig gemeenschappelijk kampvuur op de vuurplaats. Veel wandel- en fietsroutes en vismogelijkheden in de rivier. Deze camping is nog niet door de ANWB gea¯nspecteerd.

(update Maart 2022)
Plaats: Vresse-sur-Semois
Regio: Namur
Land: Belgie
Aantal sterren:
Campings voor hondenliefhebbers
Geen animatie
Middelgrote camping (87 plaatsen)

ANWB Camping: Voor de meeste Nederlanders is België het dichtstbijzijnde buitenland. Mede door de goede bereikbaarheid is een vakantie op de camping in België erg aantrekkelijk. Ook de diversiteit aan fraaie landschappen heeft een magnetische werking op de vakantievierder. Vele campings in België zijn dan ook te vinden midden in de natuur, zoals in de prachtige Ardennen en aan de Vlaamse Noordzeekust. Een camping in de Ardennen is een uitstekende uitvalsbasis om in de zomer een fiets-, wandel- of kanotocht te maken, terwijl u er in de winter zelfs kunt skiën. Aan de Belgische kust zijn vele campings in en rondom levendige badplaatsen als Knokke, Oostende en Blankenberge.

Bron: ANWBCamping.nl

Bekijk hier de overige huisjes van ANWBCamping of alle vakantiewoningen in Vresse-sur-SemoisNamur

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie