Camping Le Pirot – Namur – Belgie – ANWB Camping

Camping Le Pirot – Namur

Het langwerpige terrein bevindt zich aan rivier de Lesse. Het sanitair op de camping is gedateerd en simpel, echter wel redelijk schoon. De halte voor het trammetje dat u naar de grotten van Han brengt, ligt op korte afstand. Op de camping is een barbecueplaats evenals een klein en eenvoudig speeltuintje. Deze camping is niet door de ANWB gea¯nspecteerd.

(update Maart 2022)
Plaats: Han-sur-Lesse
Regio: Namur
Land: Belgie
Aantal sterren:
Kleine campings
Binnenzwembad
Kleine camping (25 plaatsen)
Campings voor hondenliefhebbers

ANWB Camping: Voor de meeste Nederlanders is België het dichtstbijzijnde buitenland. Mede door de goede bereikbaarheid is een vakantie op de camping in België erg aantrekkelijk. Ook de diversiteit aan fraaie landschappen heeft een magnetische werking op de vakantievierder. Vele campings in België zijn dan ook te vinden midden in de natuur, zoals in de prachtige Ardennen en aan de Vlaamse Noordzeekust. Een camping in de Ardennen is een uitstekende uitvalsbasis om in de zomer een fiets-, wandel- of kanotocht te maken, terwijl u er in de winter zelfs kunt skiën. Aan de Belgische kust zijn vele campings in en rondom levendige badplaatsen als Knokke, Oostende en Blankenberge.

Bron: ANWBCamping.nl

Bekijk hier de overige huisjes van ANWBCamping of alle vakantiewoningen in Han-sur-LesseNamur

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie