Camping Le Trou du Cheval – Namur – Belgie – ANWB Camping

Camping Le Trou du Cheval – Namur

Het langgerekte terrein van deze camping ligt in een vallei aan de oever van de Semois. Het tentenveld en de toeristische plaatsen grenzen aan de rivier, de vaste plaatsen liggen daar weer achter. De rivier nodigt uit tot kanovaren en vissen. De omgeving leent zich voor wandelingen.

(update Maart 2022)
Plaats: Chairiere
Regio: Namur
Land: Belgie
Aantal sterren:

Geen animatie
Middelgrote camping (82 plaatsen)

ANWB Camping: Voor de meeste Nederlanders is België het dichtstbijzijnde buitenland. Mede door de goede bereikbaarheid is een vakantie op de camping in België erg aantrekkelijk. Ook de diversiteit aan fraaie landschappen heeft een magnetische werking op de vakantievierder. Vele campings in België zijn dan ook te vinden midden in de natuur, zoals in de prachtige Ardennen en aan de Vlaamse Noordzeekust. Een camping in de Ardennen is een uitstekende uitvalsbasis om in de zomer een fiets-, wandel- of kanotocht te maken, terwijl u er in de winter zelfs kunt skiën. Aan de Belgische kust zijn vele campings in en rondom levendige badplaatsen als Knokke, Oostende en Blankenberge.

Bron: ANWBCamping.nl

Bekijk hier de overige huisjes van ANWBCamping of alle vakantiewoningen in ChairiereNamur

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie