Camping Les 3 Sources – Namur – Belgie – ANWB Camping

Camping Les 3 Sources – Namur

Op de camping liggen de ruime toeristische plaatsen voornamelijk bij de drie vennetjes, waarin ook kan worden gevist. De vaste standplaatsen liggen links en achter op het terrein. Bij de ingang zijn de faciliteiten zoals de receptie en een eetgelegenheid in een nieuw gebouw ondergebracht. Bievre ligt nabij de Franse grens en de camping op loopafstand van het dorp.

(update Maart 2022)
Plaats: Bievre
Regio: Namur
Land: Belgie
Aantal sterren:
Campings voor hondenliefhebbers
Geen animatie
Middelgrote camping (91 plaatsen)

ANWB Camping: Voor de meeste Nederlanders is België het dichtstbijzijnde buitenland. Mede door de goede bereikbaarheid is een vakantie op de camping in België erg aantrekkelijk. Ook de diversiteit aan fraaie landschappen heeft een magnetische werking op de vakantievierder. Vele campings in België zijn dan ook te vinden midden in de natuur, zoals in de prachtige Ardennen en aan de Vlaamse Noordzeekust. Een camping in de Ardennen is een uitstekende uitvalsbasis om in de zomer een fiets-, wandel- of kanotocht te maken, terwijl u er in de winter zelfs kunt skiën. Aan de Belgische kust zijn vele campings in en rondom levendige badplaatsen als Knokke, Oostende en Blankenberge.

Bron: ANWBCamping.nl

Bekijk hier de overige huisjes van ANWBCamping of alle vakantiewoningen in BievreNamur

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie