Domaine du Bocq – Namur – Belgie – ANWB Camping

Domaine du Bocq – Namur

De camping ligt in een vallei, aan de rivier Le Bocq en heeft overwegend vaste plaatsen. De toeristische plaatsen bevinden achterin op het terrein: enkele aan de rivier en de overige op grasvelden, omzoomd door hagen. De tenten staan op een grasveld en in het bos, enkele ook aan het water.

(update Maart 2022)
Plaats: Purnode
Regio: Namur
Land: Belgie
Aantal sterren:
Campings voor hondenliefhebbers
Binnenzwembad
Middelgrote camping (123 plaatsen)
Campings onderweg

ANWB Camping: Voor de meeste Nederlanders is België het dichtstbijzijnde buitenland. Mede door de goede bereikbaarheid is een vakantie op de camping in België erg aantrekkelijk. Ook de diversiteit aan fraaie landschappen heeft een magnetische werking op de vakantievierder. Vele campings in België zijn dan ook te vinden midden in de natuur, zoals in de prachtige Ardennen en aan de Vlaamse Noordzeekust. Een camping in de Ardennen is een uitstekende uitvalsbasis om in de zomer een fiets-, wandel- of kanotocht te maken, terwijl u er in de winter zelfs kunt skiën. Aan de Belgische kust zijn vele campings in en rondom levendige badplaatsen als Knokke, Oostende en Blankenberge.

Bron: ANWBCamping.nl

Bekijk hier de overige huisjes van ANWBCamping of alle vakantiewoningen in PurnodeNamur

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie