Verblijfpark Ardinam – Namur – Belgie – ANWB Camping

Verblijfpark Ardinam – Namur

Het langwerpige terrein heeft staanplaatsen verdeeld over twee velden. De camping heeft voornamelijk vaste staanplaatsen, de toeristische plaatsen liggen deels gescheiden van de vaste plaatsen. De kinderen kunnen ravotten in de speeltuin en de kleuters beleven waterpret in het flinke kleuterbad met speelobjecten en glijbaantjes. Bij de cafetaria is een ruim en zonnig terras.

(update Maart 2022)
Plaats: Olloy-sur-Viroin
Regio: Namur
Land: Belgie
Aantal sterren: 1
Campings voor hondenliefhebbers
Binnenzwembad
Grote camping (405 plaatsen)

ANWB Camping: Voor de meeste Nederlanders is België het dichtstbijzijnde buitenland. Mede door de goede bereikbaarheid is een vakantie op de camping in België erg aantrekkelijk. Ook de diversiteit aan fraaie landschappen heeft een magnetische werking op de vakantievierder. Vele campings in België zijn dan ook te vinden midden in de natuur, zoals in de prachtige Ardennen en aan de Vlaamse Noordzeekust. Een camping in de Ardennen is een uitstekende uitvalsbasis om in de zomer een fiets-, wandel- of kanotocht te maken, terwijl u er in de winter zelfs kunt skiën. Aan de Belgische kust zijn vele campings in en rondom levendige badplaatsen als Knokke, Oostende en Blankenberge.

Bron: ANWBCamping.nl

Bekijk hier de overige huisjes van ANWBCamping of alle vakantiewoningen in Olloy-sur-ViroinNamur

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie