8-daagse Autovakantie naar Noordzeekust bij Holiday Suites Nieuwpoort – TUI

8-daagse Autovakantie naar Noordzeekust bij Holiday Suites Nieuwpoort

Holiday Suites Nieuwpoort – Nieuwpoort – Noordzeekust

Verblijf in een van de leukste badplaatsen van onze zuiderburen. Bij Holiday Suites ben je zo op het strand, midden in de stad en ook bij de natuur. Het historische stadshart van Nieuwpoort vraagt om een bezoek, hier kan je heerlijk struinen langs prachtige gebouwen om vervolgens de dag te eindigen met een zonsondergang op het strand. Dan te bedenken dat je appartement om de hoek ligt en je vakantie is toch compleet?

(update Maart 2022)
Aantal dagen: 8
Prijs: p.p. gebaseerd op 2 personen
Plaats: Nieuwpoort
Regio: Noordzeekust
Land: België
Soort: Autovakantie
Vervoer: Eigen Vervoer
Verblijf in: appartement
Zwembad: Ja
Afstand tot centrum: 1001-2000 meter
Afstand tot de zee:
Kind vriendelijk: Nee

Eigentijdse Suites, Aandacht voor Comfort, Alle gemakken van thuis, Maximale flexibiliteit, Jonge dynamische badplaats, Zo op het strand

Aantal sterren: 3
Klant beoordelingen: 7

TUI is een van de grootste vakantiemerken van Nederland met een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Ook vakanties naar Kroatië. Vakantie is de mooiste tijd van het jaar. Wat is leuker dan onbekommerd genieten van andere culturen, een bezoek aan een boeiende stad of te relaxen op een prachtig strand met de zon op je huid? Kortom, te genieten van de dingen die het leven zo prettig maken. TUI doet er alles aan om reizigers een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Staat een bezoek aan onze zuiderburen al een tijdje op je vakantie verlanglijstje? TUI heeft heel veel leuke adresjes waar je kunt verblijven tijdens een vakantie in België. Wordt het een gezellige kampeervakantie met het hele gezin op een vakantiepark? Wandelen door de duinen bij de Belgische kust? Of romantisch met z’n tweetjes culturele bezienswaardigheden ontdekken tijdens een citytrip?

Bekijk hier alle vakanties van TUI.nl of alle vakanties naar NieuwpoortNoordzeekust

Bron: Tui.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie