Camping Blaarmeersen – Oost-Vlaanderen – Belgie – ANWB Camping

Camping Blaarmeersen – Oost-Vlaanderen

Deze stadscamping maakt onderdeel uit van het gemeentelijk recreatiepark. De staanplaatsen liggen op meerdere beschutte grasvelden gegroepeerd en zijn afgebakend door hagen en hoog struikgewas. In het gemeentelijke park bevinden zich veel (sport-)voorzieningen. De speeltuin ligt tegenover de entree.

(update Maart 2022)
Plaats: Gent
Regio: Oost-Vlaanderen
Land: Belgie
Aantal sterren: 3
Erkende campings
Binnenzwembad
Grote camping (493 plaatsen)
Campings voor hondenliefhebbers

ANWB Camping: Voor de meeste Nederlanders is België het dichtstbijzijnde buitenland. Mede door de goede bereikbaarheid is een vakantie op de camping in België erg aantrekkelijk. Ook de diversiteit aan fraaie landschappen heeft een magnetische werking op de vakantievierder. Vele campings in België zijn dan ook te vinden midden in de natuur, zoals in de prachtige Ardennen en aan de Vlaamse Noordzeekust. Een camping in de Ardennen is een uitstekende uitvalsbasis om in de zomer een fiets-, wandel- of kanotocht te maken, terwijl u er in de winter zelfs kunt skiën. Aan de Belgische kust zijn vele campings in en rondom levendige badplaatsen als Knokke, Oostende en Blankenberge.

Bron: ANWBCamping.nl

Bekijk hier de overige huisjes van ANWBCamping of alle vakantiewoningen in GentOost-Vlaanderen

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie