Camping Groeneveld – Oost-Vlaanderen – Belgie – ANWB Camping

Camping Groeneveld – Oost-Vlaanderen

Deze camping ligt aan een visvijver, omringd door bomen. Voor de visvijver is geen vergunning nodig. De staanplaatsen bevinden zich op een vlak grasveld en zijn veelal gescheiden door lage bomen en heggetjes. Op het terrein is een apart veld voor tenten. Een hond per staanplaats is hier toegestaan. Fietsen zijn gratis te leen.

(update Maart 2022)
Plaats: Bachte-Maria-Leerne
Regio: Oost-Vlaanderen
Land: Belgie
Aantal sterren: 2
Campings voor hondenliefhebbers
Binnenzwembad
Middelgrote camping (114 plaatsen)
Campings onderweg

ANWB Camping: Voor de meeste Nederlanders is België het dichtstbijzijnde buitenland. Mede door de goede bereikbaarheid is een vakantie op de camping in België erg aantrekkelijk. Ook de diversiteit aan fraaie landschappen heeft een magnetische werking op de vakantievierder. Vele campings in België zijn dan ook te vinden midden in de natuur, zoals in de prachtige Ardennen en aan de Vlaamse Noordzeekust. Een camping in de Ardennen is een uitstekende uitvalsbasis om in de zomer een fiets-, wandel- of kanotocht te maken, terwijl u er in de winter zelfs kunt skiën. Aan de Belgische kust zijn vele campings in en rondom levendige badplaatsen als Knokke, Oostende en Blankenberge.

Bron: ANWBCamping.nl

Bekijk hier de overige huisjes van ANWBCamping of alle vakantiewoningen in Bachte-Maria-LeerneOost-Vlaanderen

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie