Natuurhuisje in Meerdonk – Oost-vlaanderen – België – 62072

Natuurhuisje in Meerdonk – Oost-vlaanderen

Onze vakantiewoning bestaat uit twee appartementen. Ze werd in 2021 volledig gerenoveerd zodat alle nodige comfort voorzien is voor een zorgeloze vakantie! Het eerste appartement (apart te huren via ID 62113) bevindt zich op het gelijkvloers. Het is deels aangepast voor rolstoelgebruikers (contacteer ons!). Dit appartement beschikt over een grote leefruimte met open en ruim ingerichte keuken, tv, wifi, badkamer met inloopdouche, slaapkamer met dubbel bed (twee enkelbedden mogelijk), slaapkamer met stapelbed, 2-persoonsslaapzetel in de leefruimte en terras. Het 2e appartement (apart te huren via ID 62115) bevindt zich op de eerste verdieping. Dit appartement beschikt over een leefruimte met open en ruim ingerichte keuken, tv, wifi, badkamer met bad/douche, slaapkamer met dubbel bed (twee enkelbedden mogelijk), slaapkamer met stapelbed en terras. Kinderbedjes en eetstoelen beschikbaar. Beide appartementen samen bieden voldoende ruimte aan gezelschappen tot 10 personen!

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 10
Plaats: Meerdonk
Regio: Oost-vlaanderen
Land: België
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: op een erf
Slaapkamer 1: 2-pers. bed: 1x

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van België – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in MeerdonkOost-vlaanderen

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie