Natuurhuisje in Lubbeek – Vlaams-brabant – België – 33425

Natuurhuisje in Lubbeek – Vlaams-brabant

Logeer met 20 personen in het groene Hageland in dit natuurhuis: een groot huis met negen slaapkamers en zeven badkamers. De grote ruimtes met veel licht zijn mooi ingericht en bevinden zich temidden van de groene omgeving van Lubbeek! Een grote keuken, eetplaats en living, het terras en de tuin van 42 are staan volledig tot jullie beschikking om alles uit jullie verblijf te halen.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 20
Plaats: Lubbeek
Regio: Vlaams-brabant
Land: België
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: op een landgoed
Slaapkamer 1: 1-pers. bed: 2x

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van België – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in LubbeekVlaams-brabant

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie