Camping De Lombarde – West-Vlaanderen – Belgie – ANWB Camping

Camping De Lombarde – West-Vlaanderen

De camping nabij Lombardsijde-Bad en nabij Nieuwpoort. De toeristische staanplaatsen liggen aan straatjes, tussen de vaste plaatsen. Er is een gevarieerde begroeiing. Voor tenten is een apart veld beschikbaar. Het strand ligt op ca. 500 m. Het kampeerterrein zelf heeft een visvijver met steigers. Direct naast de camping is de tramhalte van de kusttram die van De Panne naar Knokke rijdt.

(update Maart 2022)
Plaats: Lombardsijde
Regio: West-Vlaanderen
Land: Belgie
Aantal sterren: 3
Erkende campings
Binnenzwembad
Grote camping (401 plaatsen)
Campings voor hondenliefhebbers

ANWB Camping: Voor de meeste Nederlanders is België het dichtstbijzijnde buitenland. Mede door de goede bereikbaarheid is een vakantie op de camping in België erg aantrekkelijk. Ook de diversiteit aan fraaie landschappen heeft een magnetische werking op de vakantievierder. Vele campings in België zijn dan ook te vinden midden in de natuur, zoals in de prachtige Ardennen en aan de Vlaamse Noordzeekust. Een camping in de Ardennen is een uitstekende uitvalsbasis om in de zomer een fiets-, wandel- of kanotocht te maken, terwijl u er in de winter zelfs kunt skiën. Aan de Belgische kust zijn vele campings in en rondom levendige badplaatsen als Knokke, Oostende en Blankenberge.

Bron: ANWBCamping.nl

Bekijk hier de overige huisjes van ANWBCamping of alle vakantiewoningen in LombardsijdeWest-Vlaanderen

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie