Camping Holiday – West-Vlaanderen – Belgie – ANWB Camping

Camping Holiday – West-Vlaanderen

De camping ligt aan de rand van het centrum van Knokke nabij het treinstation. De staanplaatsen bevinden zich langs rechte klinkerstraatjes op gras. Aan het einde van het terrein is het tentenveld. Op het terrein zijn eveneens verharde staanplaatsen voor de campers. Naast de camping is een trapveldje met zandbak, speelhuisje en trampoline.

(update Maart 2022)
Plaats: Knokke-Heist
Regio: West-Vlaanderen
Land: Belgie
Aantal sterren: 2
Campings voor hondenliefhebbers
Binnenzwembad
Middelgrote camping (130 plaatsen)
Campings aan zee

ANWB Camping: Voor de meeste Nederlanders is België het dichtstbijzijnde buitenland. Mede door de goede bereikbaarheid is een vakantie op de camping in België erg aantrekkelijk. Ook de diversiteit aan fraaie landschappen heeft een magnetische werking op de vakantievierder. Vele campings in België zijn dan ook te vinden midden in de natuur, zoals in de prachtige Ardennen en aan de Vlaamse Noordzeekust. Een camping in de Ardennen is een uitstekende uitvalsbasis om in de zomer een fiets-, wandel- of kanotocht te maken, terwijl u er in de winter zelfs kunt skiën. Aan de Belgische kust zijn vele campings in en rondom levendige badplaatsen als Knokke, Oostende en Blankenberge.

Bron: ANWBCamping.nl

Bekijk hier de overige huisjes van ANWBCamping of alle vakantiewoningen in Knokke-HeistWest-Vlaanderen

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie