Camping Memling – West-Vlaanderen – Belgie – ANWB Camping

Camping Memling – West-Vlaanderen

Op 3 km afstand van het stadscentrum van Brugge, midden in het groen, treft u deze camping aan. Het terrein wordt omringd door hoge bomen en beschikt over staanplaatsen op een grasveld. Ook is er een apart, speels aangelegd veld voor tenten en voorzieningen voor campers. Kampeerders kunnen zelf inchecken dmv “Self inchecking” , of bij de receptie. De receptie is alleen ’s ochtends geopend. Op ca. 500 m van de camping vindt u een zwembad.

(update Maart 2022)
Plaats: Brugge
Regio: West-Vlaanderen
Land: Belgie
Aantal sterren: 2
Campings voor hondenliefhebbers
Binnenzwembad
Middelgrote camping (121 plaatsen)

ANWB Camping: Voor de meeste Nederlanders is België het dichtstbijzijnde buitenland. Mede door de goede bereikbaarheid is een vakantie op de camping in België erg aantrekkelijk. Ook de diversiteit aan fraaie landschappen heeft een magnetische werking op de vakantievierder. Vele campings in België zijn dan ook te vinden midden in de natuur, zoals in de prachtige Ardennen en aan de Vlaamse Noordzeekust. Een camping in de Ardennen is een uitstekende uitvalsbasis om in de zomer een fiets-, wandel- of kanotocht te maken, terwijl u er in de winter zelfs kunt skiën. Aan de Belgische kust zijn vele campings in en rondom levendige badplaatsen als Knokke, Oostende en Blankenberge.

Bron: ANWBCamping.nl

Bekijk hier de overige huisjes van ANWBCamping of alle vakantiewoningen in BruggeWest-Vlaanderen

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie