Camping Scheibeekhoeve – West-Vlaanderen – Belgie – ANWB Camping

Camping Scheibeekhoeve – West-Vlaanderen

De camping heeft ruime staanplaatsen. Op de camping is ook een tentenweide voor de kleinere tentjes. Elke staanplaats heeft een eigen elektriciteitsaansluiting. Er kan gebruik gemaakt worden van het chemisch toilet en het lozingspunt voor grijs water. Er zijn 3 aftappunten met drinkwater. Deze camping is nog niet door de ANWB gea¯nspecteerd.

(update Maart 2022)
Plaats: Alveringem
Regio: West-Vlaanderen
Land: Belgie
Aantal sterren:
Kleine campings
Binnenzwembad
Kleine camping (30 plaatsen)

ANWB Camping: Voor de meeste Nederlanders is België het dichtstbijzijnde buitenland. Mede door de goede bereikbaarheid is een vakantie op de camping in België erg aantrekkelijk. Ook de diversiteit aan fraaie landschappen heeft een magnetische werking op de vakantievierder. Vele campings in België zijn dan ook te vinden midden in de natuur, zoals in de prachtige Ardennen en aan de Vlaamse Noordzeekust. Een camping in de Ardennen is een uitstekende uitvalsbasis om in de zomer een fiets-, wandel- of kanotocht te maken, terwijl u er in de winter zelfs kunt skiën. Aan de Belgische kust zijn vele campings in en rondom levendige badplaatsen als Knokke, Oostende en Blankenberge.

Bron: ANWBCamping.nl

Bekijk hier de overige huisjes van ANWBCamping of alle vakantiewoningen in AlveringemWest-Vlaanderen

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie