Camping Ypra – West-Vlaanderen – Belgie – ANWB Camping

Camping Ypra – West-Vlaanderen

Aan de voet van de Kemmelberg gelegen terrein. De door struiken en jonge aanplant omzoomde staanplaatsen liggen op diverse grasvelden. Er zijn aparte tentplaatsen. De camperplaatsen zijn deels voorzien van een verharde ondergrond. Tegen vergoeding kan in de visvijver op karper worden gevist. In juli en augustus komt de bakker langs. Er zijn wandel- en fietsroutes langs wijngaarden en Eerste Wereldoorlog-herdenkingsmonumenten.

(update Maart 2022)
Plaats: Kemmel
Regio: West-Vlaanderen
Land: Belgie
Aantal sterren: 1
ANWB Kampeerkaart CKE
Binnenzwembad
Grote camping (462 plaatsen)
Campings voor hondenliefhebbers

ANWB Camping: Voor de meeste Nederlanders is België het dichtstbijzijnde buitenland. Mede door de goede bereikbaarheid is een vakantie op de camping in België erg aantrekkelijk. Ook de diversiteit aan fraaie landschappen heeft een magnetische werking op de vakantievierder. Vele campings in België zijn dan ook te vinden midden in de natuur, zoals in de prachtige Ardennen en aan de Vlaamse Noordzeekust. Een camping in de Ardennen is een uitstekende uitvalsbasis om in de zomer een fiets-, wandel- of kanotocht te maken, terwijl u er in de winter zelfs kunt skiën. Aan de Belgische kust zijn vele campings in en rondom levendige badplaatsen als Knokke, Oostende en Blankenberge.

Bron: ANWBCamping.nl

Bekijk hier de overige huisjes van ANWBCamping of alle vakantiewoningen in KemmelWest-Vlaanderen

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie