De Peirdestal – Pittem – West-Vlaanderen – België – Chaletnu

De Peirdestal – Pittem – West-Vlaanderen

Dit vakantiehuis in Pittem heeft 4 slaapkamers en is geschikt voor een familie of vriendengroep. De accommodatie bevindt zich in een gerenoveerde paardenstal en is gelegen op een schitterend landgoed.

De vakantiewoning bevindt zich in het prachtige achterland van Vlaanderen, niet ver van Tielt, Torhout en Roeselare. Pittem is niet ver van de Westhoek en hier vind je prachtige overblijfselen uit WWI. Vanuit het vakantiehuis kun je de steden Brussel, Brugge en Gent bezoeken.

Als je via de oprijlaan richting het huis rijdt, passeer je een monumentaal kapelletje en een weide met grazende paarden. Het landgoed stamt uit 1777 en vele details uit die tijd zijn bewaard gebleven. In een van de oude stallen vind je een klein cafe, waar je gezellig een Belgisch speciaalbiertje kunt drinken. Als je met een groter gezelschap bent, kun je het andere huis (BE-4792) erbij boeken. Je hebt dan een eigen tuin met verschillende terrassen met een barbecue en een petanquebaan.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 8
Plaats: Pittem
Regio: West-Vlaanderen
Land: België
Zwembad: Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. België. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in België. Wat dacht u van een romantische chalet in de Belgische Ardennen dat beschikt over een verkoelend zwembad en een ontspannende sauna. Zo zijn er veel verschillende keuze mogelijkheden. Kijk snel zelf.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar PittemWest-Vlaanderen

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie