Green Park Hotel Brugge – Brugge – West Vlaanderen – Belgie – Traveldeal

Green Park Hotel Brugge – Brugge – West Vlaanderen

Verblijf 2 of 3 dagen ronddwalen in historisch Brugge incl. ontbijt

Brugge ontdekken en in het groen tot rust komen. Green Park Hotel Brugge ligt slechts op enkele kilometers van het stadscentrum. De 101 gezellige kamers met gratis Wi-Fi zijn ruim opgezet en hebben een verzorgde sfeer. In de brasserie kun je kiezen van een kaart met kleine gerechten. In €œdel Mundo€, de bar van het hotel, kun je terecht voor ontspanning met een hapje en een drankje.

Met de mooie grachten en eeuwenoude bruggetjes is Brugge een heerlijke stad om doorheen te slenteren. Auto’s worden zoveel mogelijk uit het centrum geweerd waardoor voetgangers en fietsers vrij baan hebben. De intieme eethuisjes, gezellige cafes en mooie terrassen in het stadshart nodigen je uit voor een hapje en een drankje. Het cultuuraanbod in Brugge is ongekend groot. Het historische stadscentrum van Brugge ligt vlakbij, zodat het hotel het ideale uitgangspunt is voor afwisselende ontdekkingstochten en voor een kennismaking met het ‘Venetie van het noorden’. Natuurliefhebbers kunnen in de nabijgelegen badplaats Zeebrugge van de zee en het strand genieten.

(update Maart 2022)
Plaats: Brugge
Regio: West Vlaanderen
Land: Belgie
Adres: Chartreuseweg 20
Postcode: 8200
Inclusief: 1 of 2 overnachtingen
Categorie: Steden dichtbij

Aantal sterren: 3


Green Park Hotel Brugge - Brugge

Klik hier om deze aanbieding van Green Park Hotel Brugge te bekijken en boeken
Verblijf 2 of 3 dagen ronddwalen in historisch Brugge incl. ontbijt

Traveldeal regelt niet alleen een hotelovernachting, maar biedt altijd iets extra’s. Denk hierbij aan een uitgebreid ontbijt, fietshuur, diner of zelfs een complete zomer- of wintersportvakantie. Dit alles biedt Hoteldeal aan in de vorm van totaalpakketten voor de beste prijs. De reisspecialisten van Traveldeal selecteren alleen arrangementen tegen de beste prijs. Hierbij is Traveldeal altijd op zoek naar leuke extra’s die uw verblijf nog specialer maken. Dit alles bieden wij aan in de vorm van een totaal arrangement en natuurlijk voor de beste prijs. Dus zelf hoef je je niet meer druk te maken over eventuele extra’s die je nog moet bijboeken. Op deze manier kun je direct volop genieten van een paar heerlijke dagen weg.

Bekijk hier alle vakanties van Traveldeal of alle vakanties naar BruggeWest Vlaanderen

Bron: Traveldeal.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie