Zilte Rust – De Panne – West-Vlaanderen – België – Chaletnu

Zilte Rust – De Panne – West-Vlaanderen

In de duinen en direct aan zee ligt uw luxe vakantie appartement net buiten het centrum van St Idesbald en De Panne.

Zodra u het appartement betreedt begint uw vakantie. Hier heerst nog alle rust en kunt u genieten van de natuur, zee en strand. Via een trap of lift bereikt u het appartement op de 1e etage . De leefruimte met een grote eettafel, open keuken en een gezellige zithoek biedt u uitzicht over de duinen. Aan de achterkant bevindt zich een terras en aan de voorkant is er een groot balkon. Er zijn 3 slaapkamers aan de voorkant van het appartement en deze komen alle uit op het balkon. De ouder slaapkamer heeft een badkamer met ligbad. Voor de andere twee slaapkamers is er een badkamer met een douche.

Het appartement complex is geheel nieuw en ligt direct aan zee. Vanuit uw appartement loopt u zo naar het brede strand waar nog alle ruimte is en hier vindt u zeker geen hoogbouw. St Idesbald is een badplaats in de gemeente Koksijde met een gezellig centrum. Tegenover uw appartement ligt het natuurgebied Houtsaegerduinen en het Kerkepannebos. In het zuidwesten ligt het natuurgebied Noordduinen. In deze natuurgebieden kunt u mooie fiets- en wandeltochten maken. Op korte afstand ligt het park Plopsaland, leuk voor de kleintjes.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: De Panne
Regio: West-Vlaanderen
Land: België
Zwembad: Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. België. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in België. Wat dacht u van een romantische chalet in de Belgische Ardennen dat beschikt over een verkoelend zwembad en een ontspannende sauna. Zo zijn er veel verschillende keuze mogelijkheden. Kijk snel zelf.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar De PanneWest-Vlaanderen

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie